Tek Kişilik Duvar Yatağı

Tek kişilik duvar yatağının pratik kullanımı sayesinde çocuğunuzun odasında ya da iş yerinizde dinlenme alanınızda pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Tek Kişilik Akıllı Duvar Yatağı Özellikleri:

  1. Dikey veya yatay pozisyonlarda açılma özellikleri sayesinde eviniz ya da işyeriniz için düşündüğünüz alanda hangisi uygunsa o tarz bir akıllı yatak seçebilirsiniz.
  2. En çok çocuk ve genç odaları için tercih edilen tek kişilik hareketli yataklarımızda birbirinden farklı birçok çeşit bulabilirsiniz. Ayrıca ölçü bakımından bizimle iletişime geçerek kendinize göre ayarlama yapabilirsiniz.
  3. Çok amaçlı işlevsel yapısı sayesinde gündür masa olarak kullanabilir akşam da çocuğunuzun yatağı olarak değerlendirebilirsiniz. Tabi bunu aynı şekilde işyerinizde de tercih edebilirsiniz, akıllı duvar yatağı sayesinde konforlu bir dinlenme bölgesi yapabilirsiniz.
  4. Erkek ya da kızlara özel tasarımlarımız mevcutta bulunmaktadır bizimle iletişime geçerek siz de alacağınız hareketli tek kişilik yatağı özelleştirebilirsiniz.
  5. İki taraflı akıllı yataklarımızda bir tarafını raf bir tarafını da kitaplık olarak kullanabilirsiniz, bununla birlikte hareketli sistemi sayesinde yatak olan orta bölümü gizleyebilir ya da farklı şekillerde değerlendirebilirsiniz.
  6. Oturma odasında tercih edeceğiniz akıllı yatakları aynı zamanda televizyon ünitesi ya da oturma yeri olarak da kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

×